Затишний круглий столик «Пізаніно» виконаний повністю з дерева горіху та епоксидної смоли

MASIO
29300,00
ВАЖЛИВО! Якщо у Вас є запитання щодо столу або Ви бажаєте даний стіл під замовлення (інших розмірів, кольорів та матеріалів), залиште запит і наша команда з Вами зв’яжеться.

ВІДПРАВИТИ ЗАПИТ

Затишний столик «Пізаніно» виконаний повністю з дерева

Як зробити коханій половинці приємно? Провести разом солодкий романтичний вечір, насолодитись чашкою гарячого шоколаду та поділитись ніжними почуттями за найзатишнішим столиком «Пізаніно».

Ця модель по-справжньому особлива, адже повністю виконана з натурального дерева та створена для теплих, щирих моментів.

Тільки уявіть, танцює полум‘я вогню у потріскуючому каміні, всюди розходяться пахощі ароматного глінтвейну, який подають гостям за столик, що наче частинка живої лісової краси у Вас вдома. Тут кожен елемент нагадує про своє природне походження, а стриманий колір горіху та епоксидної смоли додає тепла та затишку.

Незважаючи на те, що модель «Пізаніно» виглядає повітряно та тендітно (безперечно, у цьому заслуга витонченого та граційного дизайну), вона міцна та стійка до зовнішніх пошкоджень, адже стільниця й ніжки покриті кількома шарами якісного, сертифікованого італійського лаку.

А як чудово цей столик доповнить Ваш інтер‘єр. У цьому немає сумніву! Ми постарались для Вас, щоб дизайн моделі був максимально легким та не забивав простір приміщення масивністю. Саме цим вмотивовано створення такої оригінальної конструкції та ексклюзивної ніжки стола «Пізаніно».

Розмір моделі на фото:
 • діаметр столу 120 см (на 4-6 персон)
 • діаметр ніжки 45 см.
 • Стільниця виконанна із масиву дерева горіху та епоксидної смоли.
 • Ніжка із дерева ясену, тому міцна і затонована у чорний колір + покрита лаком.

Та для нас зовсім не складно зробити таку ж модель за Вашими параметрами.

Враховуючи всі Ваші побажання, команда MASIO втілює у реальність наймиліші та найзатишніші столики, щоб наші клієнти завжди відчували себе на сьомому небі від щастя!

Даний стіл є в наяності, і готовий до відправки уже завтра.
ОПЛАТА
ДОСТАВКА

ОПЛАТА

  • Оплата на карту або рахунок ФОП
  • Готівкою
  • Банківським переказом на IBAN
Детальніше про оформлення замовлення читайте тут →

ДОСТАВКА

Кур’єрською службою MASIO, безкоштовно по Рівному*
  • Службою “Нова Пошта”
  • Габаритні замовлення (наприклад розкладний стіл у зборі) - попутними вантажами доставка додому, ціна як правило до 1000 грн.
  • Самовивіз зі складу у м. Рівне
Вас також можуть зацікавити стільці