Вишуканий розкладний стіл з ясену на масивних ніжках Castel Belfort

MASIO
28990,00
Розкладний стіл з ясену на масивних ніжках - це чудовий приклад меблів, які поєднують в собі елегантність і зручність.

Ясен - це міцне та витривале дерево, що ідеально підходить для виготовлення меблів, оскільки воно володіє приємним виглядом та довго служитиме через свою зносостійкість.

Розкладний механізм столу дозволяє легко розкладати та складати стільницю, що допоможе швидко змінювати його розміри в залежності від потреб.
Коли стіл складений, він займає небагато місця, що робить його ідеальним варіантом для кімнат з обмеженим простором.

Такий стіл можна використовувати в різних приміщеннях, включаючи їдальні, кухні та вітальні. Його можна застосовувати як щоденний стіл для їди, а коли на ньому потрібно готувати їжу, він легко розкладається, щоб створити більше простору.
За таким вишуканим столом у складеному вигляді чудово помістяться 6 персон, а для Вашого незабутнього свята у розкладеному вигляді можна розмістити 8-10 персон.

Розміри розкладного стола з ясену на масивних ніжках:
150 см х 90 см - у складеному вигляді
220 см х 90 см - у розкладеному вигляді (70 см - вставка)

Також, розкладний стіл з ясену на масивних ніжках може бути чудовим елементом декору кімнати. Він має простий, але елегантний дизайн, що додає стилю найрізноманітнішим приміщенням. Масивні ніжки забезпечують стільницю не тільки необхідною стійкісю та міцністю, а й оригінально доповнюють інтер‘єр будь-якої кімнати.
Якісне тонування сертифікованим італійським лаком у темний «відтінок дубу» додає стільниці й ніжкам дорогого та аристократичного вигляду, адже оригінальний візерунок натурального дерева залишається автентичним.
Розкладні столи є ідеальним вибором для тих, хто хоче заощадити простір, але не хоче пожертвувати функціональністю. А майстри компанії MASIO у цьому питанні справжні експерти.

Даний стіл виготовляється під замовлення - термін виконання до 25 календарних днів
ОПЛАТА
ДОСТАВКА

ОПЛАТА

  • Оплата на карту або рахунок ФОП
  • Готівкою
  • Банківським переказом на IBAN
Детальніше про оформлення замовлення читайте тут →

ДОСТАВКА

Кур’єрською службою MASIO, безкоштовно по Рівному*
  • Службою “Нова Пошта”
  • Габаритні замовлення (наприклад розкладний стіл у зборі) - попутними вантажами доставка додому, ціна як правило до 1000 грн.
  • Самовивіз зі складу у м. Рівне
Вас також можуть зацікавити стільці