Двоспальне дерев’яне ліжко «Leith»

MASIO
23000,00

Leith — це стильне сучасне ліжко з низьким елегантним дизайном. Рама виготовлена ​​з глибоких, тонких секцій масивної деревини для вишуканого, але суттєвого вигляду.


Leith представлений тут у виконанні з масиву волоського горіха та масиву дуба, але доступний для замовлення розміру та деревини на ваш вибір.


Leith — це сучасна база ліжка з твердої деревини, доступна в різних варіантах деревини. Стильний прямолінійний дизайн демонструє красу натуральної деревини, обрамляючи масивну дерев’яну панель узголів’я. Поперечні панелі до стопи і ніжки голови спираються на маленькі ніжки.

Усі наші дерев’яні ліжка оснащені пружинними буковими ламелями для додаткового комфорту та збільшення терміну служби вашого матраца. Також додається нековзний килимок, який утримує ваш матрац на місці.

Наше лакове покриття «з природним виглядом», назване за його прозорість, дозволяє вам оцінити безліч кольорів і тонких варіацій тону натуральної деревини. Він зберігає дуже тонкий, м’який блиск, який захищає деревину від слідів жиру та деяких плям.


Розміри:
Загальна довжина: 208 см для матраца довжиною 200 см; 198 см для матраца довжиною 190 см
Загальна ширина: така ж, як номінальний розмір, напр. Лейт розміром 150 см має ширину 150 см
Висота до верхньої частини ліжка: 31 см
Відстань під ліжком: 19 см
Висота до узголів'я: 91 см

прибл. час самостійного складання: 20 хвилин

Вас також можуть зацікавити стільці