Настінна ТУМБА з поличкою

9500,00
Сучасний і стильний дизайн, ця вигнута плаваюча тумбочка має висувний ящик для зберігання та прилеглу полицю, ідеальне доповнення до низьких, середніх або високих підстав ліжка. Доступний із полицею як з лівого, так і з правого боку (додаткову інформацію дивіться в описі нижче).

Сучасний і стильний дизайн, ці дубові настінні тумбочки ідеально підійдуть для використання з будь-якою з наших підставок ліжка завдяки їх здатності кріпитися до стіни на вибраній вами висоті. Ці сучасні столи мають одну шухляду для зберігання разом із полицею, що ідеально підходить для зберігання мобільного телефону чи окулярів під рукою. Доступні з полицею з правого або лівого боку, ці ящики біля ліжка можна придбати разом або окремо як окрему тумбочку.

Положення на полиці:
Ліворуч – для використання з лівого боку вашого ліжка (якщо ви дивитеся на ліжко обличчям до узголів’я з боку ніг), ця полиця розташована з правого боку ящика та розташована найближче до ліжка.

Праворуч – для використання з правого боку вашого ліжка (якщо ви дивитесь на ліжко обличчям до узголів’я з боку ніг), ця полиця розташована з лівого боку ящика та знаходиться найближче до ліжка.

Розміри:
Загальна ширина: 65 см (ширина однієї секції ящика: 50 см)
Глибина: 30 см
Висота: 14,5 см
Внутрішня ширина ящика: 42,5 см
Внутрішня глибина ящика: 23,5 см