Сучасне дубове крісло із масиву дерева №01 Classic

MASIO
6490,00
Сучасне класичне крісло із масиву дерева, модель №01

Ви просили, а ми не змогли Вам відмовити!
Ось воно, виплекане нашими досвідченими майстрами, виготовлене за стильним дизайном, створене з високоякісного матеріалу - крісло з найзаповітніших мрій.

Ця модель довершена у кожному сантиметрі. Чіткі лінії, масив міцних порід дерева ясену та дуба, тканина або натуральна шкіра та нетривіальний дизайн поєднались у вишуканому, надстійкому тандемі для справжніх поціновувачів вічної класики з нотками сучасності.

Стілець модель №01 створене для впевненого власника, що знає собі ціну та має бездоганний смак. Володар такого крісла точно вміє приймати важливі рішення, керувати своїм життям та брати від нього все!

Граційні форми масиву дерева реалізують у кріслі візуальну легкість, невагомість та аристократичний вибір деревини, водночас наповнюючи стійкістю, міцністю й витривалістю, що притаманні твердим породам дерева такиї як ясен та дуб. Сидіння і спинка, що обтягнуті якісною тканиною або натуральною шкірою, змусять Вас відчути справжній кайф від неповторної якості виробу.

Модель №1 служитиме Вам роками.
Покриття від MASIO тільки преміум класу, екологічне та дозволяє залишити візерунок дерева таким, як його створила природа.

Ціна Вашого задоволення всьго від - 6 990 грн/шт.
Та відчувше це крісло на дотик, Ви одразу ж замовите ще одне додому, на роботу чи у заклад, адже таке крісло доповнить будь-який інтер‘єр.
Наші стільці дуже гарно підійдуть до наших деревяних столів, а ще вони можуть бути в одному тоні.

MASIO - це командна робота креативних фахівців та клієнтів, бажання яких ми вдало втілюємо у життя. Це наше покликання, а Ваша впевненість у комфортному «завтра».

Ціна на сайті вказана за стандартну комплектацію та в залежності від індивідуальних побажань може змінюватись.

Габаритні розміри:
•Ширина загальна: 54 см.
•Ширина посадки: 49 см.
•Глибина загальна: 58 см.
•Глибина посадки: 45 см.
•Висота загальна 76 см.
•Висота посадки: 45 см. (стандартна під усі наші столи)
Вага стільця - 7кг.

Каркас - масив ясеня або дубу вищого гатунку, товстошарова шліфована фанера.
Наповнення - високоеластичний ППУ підвищеної щільності, синтепон.

Компанія MASIO вже вкотре вирішує складні дизайнерські рішення та закриває інтер’єрні питання покупців через індивідуальний підхід, універсальність моделей та якісний натуральний матеріал.

Вони доведуть кожному своєму власнику - за стільцем може бути дуже комфортно,  майстри MASIO докладуть до цього максимум зусиль.