Дизайнерський розкладний стіл із ясену в чорному кольорі Алессандрія

MASIO
40417,00
Розкладний стіл із ясену - це елегантний і практичний елемент інтер'єру, який призначений для комфортної обідньої зони або кімнати відпочинку.

Модель виготовлена з високоякісного ясену та має світлу природну фактуру дерева, що додає тепла і затишку оселі.
Натуральний матеріал разом із першокласним італійським покриттям утворюють надміцний, зносостійкий та витривалий тандем, який довго служитиме й милуватиме око у побуті.

Стіл може бути розкладним, що беззаперечно дозволяє поєднати у собі практичність та зручність у використанні. Овальна стільниця робить його ідеальним для прийому гостей або для родинного вечора.
Модель швидко й легко може змінюватися в залежності від Вашої потреби. Ви можете використовувати його як компактний стіл для кількох персон, або ж як просторий стіл для великої компанії.

Декоративні ніжки розкладного столу з ясена є його визначною рисою. Виконані з натуральної деревини, пласкої циліндричної форми, кожна смужка якого майстерно вирізана вмілими руками майстрів MASIO, ніжки покликані стати оздобою та родзинкою Вашого інтер‘єру.

Розміри дизайнерського розкладного стола з ясену що на фото:
160 см х 90 см - у складеному вигляді
200 см х 90 см - у розкладеному вигляді

Пастельні світлі тони, візерунок автентичного дерева, унікальні дерев‘яні ніжки й практична стільниця поєднують у собі неперевершений дизайн, забезпечують унікальність, довершеність та стиль навіть для найстриманішого інтер‘єру.

Вишуканий дизайнерський розкладний стіл із ясену від компанії MASIO - це елемент побуту, який може доповнити будь-який інтер'єр, від класичного до сучасного. Він поєднує в собі практичність й естетичність, дозволяючи створити привітну та затишну атмосферу для Вашої родини та гостей.

Даний стіл виготовляється під замовлення - термін виконання до 25 календарних днів
ОПЛАТА
ДОСТАВКА

ОПЛАТА

  • Оплата на карту або рахунок ФОП
  • Готівкою
  • Банківським переказом на IBAN
Детальніше про оформлення замовлення читайте тут →

ДОСТАВКА

Кур’єрською службою MASIO, безкоштовно по Рівному*
  • Службою “Нова Пошта”
  • Габаритні замовлення (наприклад розкладний стіл у зборі) - попутними вантажами доставка додому, ціна як правило до 1000 грн.
  • Самовивіз зі складу у м. Рівне
Вас також можуть зацікавити стільці