Круглий дизайнерський стіл « Savona Cube» виконаний повністю з натурального дерева

MASIO
42463,00
ВАЖЛИВО! Якщо у Вас є запитання щодо столу або Ви бажаєте даний стіл під замовлення (інших розмірів, кольорів та матеріалів), залиште запит і наша команда з Вами зв’яжеться.

ВІДПРАВИТИ ЗАПИТ

Подумайте про той момент, коли ваша велика родина збирається разом, а ви хочете, щоб кожен міг вільно спілкуватися, не обмежуючись простором. Додайте до цього образу чудовий круглий стіл з колекції SAVONA - і ви отримаєте ідеальну атмосферу для зустрічей та обговорень.

Кожна деталь цього столу пронизана елегантністю та майстерністю. Він виготовляється повністю із твердих порід дерева, які так люблять наші постійні покупці - це дуб, ясен або горіх, що роблять його природним та по-справжньому довговічним.

Найбільш інтригуючою особливістю цього столу є його масивна ніжка, виготовлена повністю з дерева преміальної якості, зі стильними рейочками. Це не лише додає ефектності, але й забезпечує міцність та стійкість, роблячи його ідеальним варіантом для будь-якого комерційного приміщення.

Справжня краса цього столу - у деталях. Кожна із них ретельно пророблена руками наших майстрів, що гарантує неперевершену якість та досконалість.
А коли мова йде про натуральне дерево, ви отримуєте не лише меблі, а й частинку природи у вашому домі. Тверді породи дерева відомі своєю міцністю, естетичністю та екологічною чистотою, створюючи унікальну атмосферу вашого простору.

Коли ви обираєте стіл колекції SAVONA, ви інвестуєте у затишок та елегантність будь-якого інтерʼєру. Це універсальний варіант! Наші клієнти переконались на собі, що ця модель легко доповнює вітальню, обідню залу, кавʼярню, ресторан високої кухні та навіть комерційні приміщення. З нашою багаторічною гарантією якості, безпечним преміум-покриттям та досвідом майстрів-MASIO - ви можете бути впевнені, що дизайнерський стіл колекції SAVONA служитиме довго, приносячи радість і задоволення кожен день.


Не вагайтеся! Замовте дизайнерський круглий стіл колекції SAVONA з унікальною ніжкою вже сьогодні та дозвольте йому стати серцем вашого інтер'єру, адже так ваші зустрічі стануть наповнені гармонією і затишком.
Перетворіть ваш дім або комерційне приміщення на місце, де кожна родинна вечеря чи бізнес-зустріч стане особливою, незабутньою подією.

Оберіть стіл від компанії MASIO і відчуйте розкіш та елегантність в кожному його вигині та деталі. Не втрачайте можливості втілити ваші ідеї та створити простір, в якому ви будете почувати себе по-справжньому комфортно. Зробіть крок до затишку та стилю зі столом SAVONA просто зараз!

Верх і основа доступні з кількох порід дерева: ясен, дуб, або горіх

На фото стіл діаметром 150 см.


Даний стіл виготовляється під замовлення - термін виконання до 30 календарних днів.
ОПЛАТА
ДОСТАВКА

ОПЛАТА

  • Оплата на карту або рахунок ФОП
  • Готівкою
  • Банківським переказом на IBAN
Детальніше про оформлення замовлення читайте тут →

ДОСТАВКА

Кур’єрською службою MASIO, безкоштовно по Рівному*
  • Службою “Нова Пошта”
  • Габаритні замовлення (наприклад розкладний стіл у зборі) - попутними вантажами доставка додому, ціна як правило до 1000 грн.
  • Самовивіз зі складу у м. Рівне
Вас також можуть зацікавити стільці