Стильний стіл з темного ясена і епоксидної смоли Taccone з живим краєм

8000,00
Цей красивий стіл Taccone відображає бездоганну комбінацію майстерності та елегантності. Виготовлений з відбірного темного ясену з природними тріщинами та сучками які залиті епоксидною смолою чорного кольору, він виглядає надзвичайно розкішно та стильно.

Кожен елемент цього столу був створений з максимальною увагою до деталей та якості матеріалів.

Дерев'яна стільниця з ясена має природний відтінок з багатьма текстурними та колірними варіаціями, які надають виробу неповторного характеру.
Тріщини та дефекти, які можуть з'явитися на поверхні деревини в результаті процесу висихання, стають частиною дизайну.
Епоксидна смола додає яскравих кольорових ноток та глибину до поверхні столу, тим самим привертаючи увагу до його краси й неповторності.

Ідеально вирівняна стільниця дозволяє зручно працювати на ній без жодних перешкод. Також, завдяки використанню епоксидної смоли, стільниця столу має велику стійкість до температурних змін, вологості та інших факторів зовнішнього середовища.

Ніжка із дерева доповнює враження природної надійності та міцності, але при цьому має стильний дизайн, що чудово поєднується з темною ясеневою стільницею. Ніжка також покрита надзвичайно якісним і стійким до подряпин лаком у 3 шари.


Іншими словами, цей стіл - ідеальний вибір для кожного, хто шукає комфорт, стиль та надійність у своєму робочому або особистому просторі.

Незалежно від того, яку мету Ви ставите перед столом від MASIO, він зможе виконати її з повною ефективністю та елегантністю.

На фото стіл розміром -200 см х 100 см, товщина 4 см.

Виготовлення під замовлення - термін виконання до 21 робочого дня.
Столи лофт ОПЛАТА
Столи лофт ДОСТАВКА

Столи лофт ОПЛАТА

  • Оплата на карту або рахунок ФОП
  • Готівкою
  • Банківським переказом на IBAN
Детальніше про оформлення замовлення читайте тут →

Столи лофт ДОСТАВКА

Кур’єрською службою MASIO, безкоштовно по Рівному*
  • Службою “Нова Пошта”
  • Габаритні замовлення (наприклад розкладний стіл у зборі) - попутними вантажами доставка додому, ціна як правило до 1000 грн.
  • Самовивіз зі складу у м. Рівне
Вас також можуть зацікавити стільці