Прямокутний дизайнерський стіл « Savona» виконаний повністю з натурального дерева

MASIO
27990,00
ВАЖЛИВО! Якщо у Вас є запитання щодо столу або Ви бажаєте даний стіл під замовлення (інших розмірів, кольорів та матеріалів), залиште запит і наша команда з Вами зв’яжеться.

ВІДПРАВИТИ ЗАПИТ

Уявіть себе в старовинній італійській віллі, де кожна деталь пронизана атмосферою величного минулого. У центрі просторого залу, де ллється багато світла через величезні вікна, знаходиться дизайнерський шедевр – стіл SAVONA.

Це не просто меблевий виріб, це втілення витонченості та майстерності, який обʼєднує естетику старої Італії і сучасної комфортабельності. Стіл виготовляється повністю із дерева ваших улюблених твердих порід, таких як дуб, ясен або горіх. Кожна його деталь ретельно опрацьована руками столяра-MASIO.

Стильні рейочки на ніжках додають елегантності цьому виробу, а детально продуманий дизайн забезпечує не лише красу, але й надійність.
Ще одна приголомшлива особливість столу SAVONA - це його неймовірна стільниця. Вона не лише приємна на дотик, але й має заокруглені краї, що стане чудовою знахідкою для всієї родини. Зверніть увагу на те, що це особливо безпечно для сімей з дітьми. За відгуками наших покупців, така форма стільниці найзручніший вибір для сімейних обідів та вечірніх посиденьок з друзями.

Кожна деталь стільниці відтворює природні візерунки, текстури деревини, що надає столу SAVONA неповторності та натуральності.
Відчуйте магію дерева в кожному його відтінку! Коли ви обираєте стіл SAVONA, ви обираєте не лише красу, але й міцність, що доведена випробуваннями часом.
Тільки подумайте! Насправді товщина столу 38 мм, але завдяки плавному скосу - виглядає на 10 мм. Відкриємо вам таємницю: ми створили його спеціально для того, щоб ви відчували легкість та гармонію у просторі свого приміщення.

Покритий гіпоалергенними італійськими лаками, стіл SAVONA не лише приємний на дотик, але й безпечний для вашого здоров'я. Його натуральні відтінки та текстури гармонійно впишуться в будь-який інтер'єр, додаючи йому вишуканості й шарму.
Ми пишаємося своєю продукцією, тому даємо вам багаторічну гарантію якості. Ви можете бути впевнені, що стіл SAVONA буде служити вам не лише зараз, але й у майбутньому, роблячи буденність комфортнішою та естетичнішою.

Дозвольте собі насолоджуватися комфортом, елегантністю та якістю щодня, обираючи лише найкраще для свого дому та родини.

Замовляйте стіл SAVONA просто зараз і перетворіть свій дім на справжню італійську віллу, де кожен момент наповнений атмосферою розкоші та елегантності.


На фото стіл розміром 270*105 см.


Даний стіл виготовляється під замовлення - термін виконання до 25 календарних днів.
ОПЛАТА
ДОСТАВКА

ОПЛАТА

  • Оплата на карту або рахунок ФОП
  • Готівкою
  • Банківським переказом на IBAN
Детальніше про оформлення замовлення читайте тут →

ДОСТАВКА

Кур’єрською службою MASIO, безкоштовно по Рівному*
  • Службою “Нова Пошта”
  • Габаритні замовлення (наприклад розкладний стіл у зборі) - попутними вантажами доставка додому, ціна як правило до 1000 грн.
  • Самовивіз зі складу у м. Рівне
Вас також можуть зацікавити стільці