Дизайнерський круглий обідній стіл "Refino Wood" із масиву ясена

MASIO
16241,00
ВАЖЛИВО! Якщо у Вас є запитання щодо столу або Ви бажаєте даний стіл під замовлення (інших розмірів, кольорів та матеріалів), залиште запит і наша команда з Вами зв’яжеться.

ВІДПРАВИТИ ЗАПИТ

Круглий стіл з ясена є прекрасним прикладом поєднання природної краси деревини та сучасного дизайну. Ця модель стане чудовим доповненням будь-якого інтер'єру і дозволить відчути атмосферу тепла та затишку.

Неповторна стільниця столу виготовлена з ясена, що дозволяє побачити автентичний, природний візерунок деревини. Це створює позитивний психологічний настрій, в якому можна насолоджуватись красою природи всередині своєї оселі.

Ніжка столу має форму циліндра та виготовлена з дерев'яних смужок, що надає йому стійкості та забезпечує міцність. Окрім цього, виглядає така ніжка дуже естетично.

Стіл вкритий якісним італійським покриттям, яке забезпечує довготривалий термін експлуатації та захищає дерево від подряпин та інших пошкоджень. Це покриття дозволяє легко очищати стіл від пилу та бруду, що дозволяє зберігати його в ідеальному стані протягом тривалого часу.

Дизайнерський стіл виготовлено повністю з дерева, що змушує відчувати натуральність та екологічність у Вашому просторі. Такий столик вдало виглядатиме як на кухні, так і в просторій їдальні, вітальній кімнаті та може використовуватись для комерційних потреб.

Діаметр стільниці на фото - Ø 110 см
Та ми з легкістю виготовимо ідеальний стіл за Вашими розмірами!

Круглий стіл з ясена, який створювали найкращі дизайнери та майстри MASIO, чудовий приклад природної краси й функціональності, що зливається у єдиному тандемі та точно стане незамінним елементом будь-якого інтер'єру.

Даний стіл виготовляється під замовлення - термін виконання до 25 календарних днів.
ОПЛАТА
ДОСТАВКА

ОПЛАТА

  • Оплата на карту або рахунок ФОП
  • Готівкою
  • Банківським переказом на IBAN
Детальніше про оформлення замовлення читайте тут →

ДОСТАВКА

Кур’єрською службою MASIO, безкоштовно по Рівному*
  • Службою “Нова Пошта”
  • Габаритні замовлення (наприклад розкладний стіл у зборі) - попутними вантажами доставка додому, ціна як правило до 1000 грн.
  • Самовивіз зі складу у м. Рівне
Вас також можуть зацікавити стільці