Вишуканий стіл із натурального дерева та мармуру «Gаlassia»

MASIO
85000,00
ВАЖЛИВО! Якщо у Вас є запитання щодо столу або Ви бажаєте даний стіл під замовлення (інших розмірів, кольорів та матеріалів), залиште запит і наша команда з Вами зв’яжеться.

ВІДПРАВИТИ ЗАПИТ

Стильне та ексклюзивне поєднання натурального дерева з металом не залишить Вас байдужими до моделі «Gаlassia». Чудовий вибір як для сімейної їдальні чи вітальні оселі, так і для вишуканої зали ресторану.

«Gаlassia» вдало доповнить будь-який інтер‘єр та стане Вашим улюбленим дизайнерським рішенням. Виготовлена з високоякісних матеріалів та має різноманітну палітру кольорів. Надміцна стільниця затонована у колір інтер‘єру, виконана з натурального дерева ясена, що масивом огортає круг темного, полірованого до блиску мармуру у центрі столу, довго служитиме місцем сімейного затишку та зберігатиме пам’ять про Ваші найвизначніші події.

Модель «Gаlassia» - добротний, масивний стіл, вагою більше 100 кг, опора якого зроблена з суцільного металу (близько 50 кг). Якістю, безпечністю та витримкою «Gаlassia» можете не перейматись - стіл покрито кількома шарами преміального італійського лаку з частинками кевлару, що має високу міцність.

Розміри моделі на фото:
• діаметр столу 120 см
• діаметр кругу з мармуру 80 см
• діаметр ніжки 60 см
Всі пропорції можна змінювати, адже наші майстри готові виконати будь-яке Ваше бажання.

Якщо Ви ще вагаєтесь, приємним бонусом стане ціна на стіл моделі «Gаlassia» - 85 000 грн.
Знайти такий же за нижчою ціною просто неможливо!

Купуючи у MASIO, Ви отримуєте не просто якісні та ексклюзивні столи!
Ми гарантуємо затишок, приємні емоції від спільних сімейних/романтичних вечорів (за іншими столиками Ви просто не захочете зустрічатись?), також впевненість у тому, що святкування пройде на найвищому рівні, а рідні та друзі залишаться у захваті!

Даний стіл виготовляється під замовлення - термін виконання до 50 календарних днів.
Столи лофт ОПЛАТА Шаблон
Столи лофт ДОСТАВКА Шаблон

Столи лофт ОПЛАТА Шаблон

  • Оплата на карту або рахунок ФОП
  • Готівкою
  • Банківським переказом на IBAN
Детальніше про оформлення замовлення читайте тут →

Столи лофт ДОСТАВКА Шаблон

Кур’єрською службою MASIO, безкоштовно по Рівному*
  • Службою “Нова Пошта”
  • Габаритні замовлення (наприклад розкладний стіл у зборі) - попутними вантажами доставка додому, ціна як правило до 1000 грн.
  • Самовивіз зі складу у м. Рівне
Вас також можуть зацікавити стільці