Двоспальне низьке деревяне ліжко SONORA

MASIO
20500,00

Чудове низьке ліжко в стилі лофт. Дизайн заснований на нашому класичному ліжку Nevada, але може похвалитися вищим узголів’ям; це означає, що ви нагромаджуєте подушки, а позаду все ще бачите дерев’яне узголів’я. Матрац розташований на краю рами ліжка, тому ліжко Sonora має таку саму малу площу, як і популярна Nevada – чудова функція, якщо ви хочете вмістити якомога більше ліжко в менший простір.


SONORA, зображена тут, має вигляд ясена та вишні, але доступна для замовлення розміру та деревини на вибір.

Частина нашої колекції Nevada, низьке дерев’яне ліжко Sonora є нашим основним продуктом; чисті лінії та мінімальний дизайн. Легко оформляти на свій власний лад, Sonora поза часом у своїй простоті. Його низький профіль створює сучасний, але стриманий вигляд, а велике узголів’я елегантно демонструє деревину, яку ви вибрали.


Якщо вам подобається стиль Sonora, але ви віддаєте перевагу коротшому узголів’ю, зверніть увагу на основу ліжка Nevada. Повна колекція Nevada також включає наші підставки для ліжок Sahara, Malabar і Tibet.


Наші ліжка з твердої деревини стандартно оснащені пружинними буковими ламелями для додаткового комфорту та збільшення терміну служби вашого матраца


Розміри:


Загальна довжина: 205 см для матраца довжиною 200 см; 195 см для матраца довжиною 190 см

Загальна ширина: така ж, як номінальний розмір, напр. Сонора розміром 150 см має ширину 150 см

Висота до верхньої частини ліжка: 17 см

Відстань під ліжком: 9 см

Висота до узголів'я: 75 см

прибл. час самостійного складання: 20 хвилин

Вас також можуть зацікавити стільці