Двоспальне низьке дерев’яне ліжко KUMO без узголівя

MASIO
19000,00
Чи знаєте ви, що японське слово Kumo означає хмара? Дозвольте собі парити над підлогою на цьому вишуканому низькому дерев'яному ліжку; неперевершена східна простота! Тут доступний із узголів’ям із твердої деревини, ви також можете замовити з узголів’ям, якщо хочете.

Якщо ви сподіваєтеся наслідувати традиційний східний стиль, подумайте про вибір сосни венге в якості вашого вибору. Визначення мінімалізму, сучасного східного стилю. Колекція низьких дерев’яних ліжок Kumo є ідеальним вибором для мансарди завдяки низькій висоті цього асортименту.

Низьке дерев'яне ліжко Kumo - ідеальний вибір для компактних приміщень. Наприклад, якщо у вас є мансарда або кімната з низькою стелею, ця витончена основа залишає вам нерухомість, з якою можна пограти. Тут його можна замовити без узголів'я або з узголів'ям, якщо хочете. Звичайно, це ліжко в японському стилі також пасуватиме до східного дизайну кімнати


Розміри:


Загальна довжина: така ж, як номінальний розмір, 200 см для матраца довжиною 200 см; 190см на матрац довжиною 190см (Для версії з узголів'ям +3см)

Загальна ширина: така ж, як номінальний розмір, напр. Кумо 150 см має ширину 150 см

Висота до рейок ліжка: 21,5 см

Відстань під ліжком: 14,5 см

прибл. час самостійного складання: 20-30 хв

Вас також можуть зацікавити стільці