Стильний обідній стіл річка із темного ясену та епоксидної смоли

MASIO
17490,00
Наш стильний обідній стіл Rivera є ідеальним центром будь-якої їдальні, додаючи нотку вишуканості та елегантності у ваш простір. Стіл виготовлений з темного ясена та епоксидної смоли, що забезпечує унікальний і сучасний вигляд, який неодмінно вразить ваших гостей.

Однією з визначних особливостей обіднього столу Rivera є скошені краї, які надають столу більш витонченого вигляду. Однак ми розуміємо, що у кожного свої вподобання, і ми можемо виготовити стільницю столу відповідно до ваших потреб.

Ось деякі переваги столів із ясену:
- Дошки з ясена мають унікальний і красивий візерунок зерна, який додає характерність столам.
- Деревина ясена міцна та довговічна, що робить її чудовим вибором для меблів, які витримають щоденне використання протягом тривалого часу.
- Столи з ясеневих дошок стійкі до викривлення, тріщин і розколів, що гарантує їх довговічність.
- Деревина ясена має світлий колір, який ми можемо легко затонувати, щоб стіл гарно підійшов до будь-якого інтер’єру.
- Деревина ясена доволі швидко росте в порівняні із дубом, але є такою ж міцною та довговічною, що робить її екологічно чистим вибором для меблів.
- Деревина ясена стійка до гниття, що робить її ідеальною для вуличних столів та меблів.
- Столи з ясеневих слебів є унікальними та єдиними в своєму роді, тому що немає двох однакових плит, що робить їх предметом розмови в будь-якій кімнаті.

Обідній стіл Rivera не тільки чудово виглядає, але й міцний. Для ніжок нашого столу ми використовуємо високоякісний і міцний метал, який в 2 рази товщі ніж більшість виробників. Крім того, ніжки пофарбовані порошковою фарбою, щоб забезпечити довговічність і міцність покриття, яке витримує щоденне зношування.

Незалежно від того, чи збираєтеся ви організувати обідню вечірку чи сімейну трапезу, обідній стіл Rivera обов’язково покращить ваші враження від обіду. Замовте свій зараз і відчуйте розкіш і довговічність меблів від майстрів компанії MASIO.
Оплата
Доставка

Оплата

  • Оплата на карту або рахунок ФОП
  • Готівкою
  • Банківським переказом на IBAN
Детальніше про оформлення замовлення читайте тут →

Доставка

Кур’єрською службою MASIO, безкоштовно по Рівному*
  • Службою “Нова Пошта”
  • Габаритні замовлення (наприклад розкладний стіл у зборі) - попутними вантажами доставка додому, ціна як правило до 1000 грн.
  • Самовивіз зі складу у м. Рівне
Вас також можуть зацікавити стільці