Бездоганний стіл з горіха та епоксидної смоли «Terroso»

MASIO
16280,00
Натуральний горіх, надміцна епоксидна смола та метал - вишукане поєднання для справжніх поціновувачів класики з нотками ексклюзиву. Ми створили модель «Terroso», щоб задовільнити найвибагливіших та найприскіпливіших покупців, адже вона бездоганна!

Кожен елемент столу, дбайливо виготовлений майстрами MASIO, змушує щоразу спрямовувати свій погляд на ідеальні пропорції, якість матеріалу та майстерність виконання.

Стільниця моделі «Terroso» виготовлена з натурального горіха в поєднанні з епоксидною смолою насиченого чорного кольору, що вигідно підкреслює автентичний колір самого дерева. Разом вони утворюють унікальний візерунок, який точно захочеться розглядати.
Горіхова стільниця служитиме роками, адже має безліч переваг перевіреними століттями. Головними серед яких є якість, стійкість до зовнішніх подразнень та невибагливість у догляді.
Оригінально доповнюють стільницю надміцні металеві М-подібні ніжки. Вони додають столу незвичайності та додаткової витривалості - такий стіл точно витримає будь-яке Ваше застілля.

«Terroso» - універсальна модель з власним характером! Стіл чудово прикрасить не тільки кухню, вітальню чи обідню залу, а й стане незмінним помічником у офісі та робочому кабінеті.

Розміри моделі на фото:
• 140 см х 80 см
Всі пропорції можна змінювати, адже команда MASIO за індивідуальний підхід до клієнта та неповторність для кожної моделі столу.

Обираючи столи MASIO, без перебільшення, Ви робите інвестицію в своє безтурботне майбутнє, адже вони міцні, непохитні та готові в цю ж хвилину тішити Вас своєю якістю.

під замовлення - термін виконання до 30 роб. днів

! Зверніть увагу:
Також цей стіл можна замовити у інших розмірах, і від цього зміниться ціна в більшу або в меншу сторону.
Оплата
Доставка

Оплата

  • Оплата на карту або рахунок ФОП
  • Готівкою
  • Банківським переказом на IBAN
Детальніше про оформлення замовлення читайте тут →

Доставка

Кур’єрською службою MASIO, безкоштовно по Рівному*
  • Службою “Нова Пошта”
  • Габаритні замовлення (наприклад розкладний стіл у зборі) - попутними вантажами доставка додому, ціна як правило до 1000 грн.
  • Самовивіз зі складу у м. Рівне
Вас також можуть зацікавити стільці