Стіл Scintilla виконаний повністю з дубу

MASIO
12870,00
ВАЖЛИВО! Якщо у Вас є запитання щодо столу або Ви бажаєте даний стіл під замовлення (інших розмірів, кольорів та матеріалів), залиште запит і наша команда з Вами зв’яжеться.

ВІДПРАВИТИ ЗАПИТ

Теплі та щирі моменти стануть по-справжньому особливими, адже ми створили найзатишнішу модель столика «Scintilla», що повністю виконана з натурального дерева ясена.

Насолоджуватись ранковою чашечкою кави стане набагато приємніше, а кожен вечір набуватиме певного шарму та легкого, ненав’язливого романтичного вайбу. Природність та оригінальність виробу точно не залишиться поза увагою Ваших близьких.

Тільки уявіть, спокійна музика, інтимна атмосфера, запалені свічки, Вас двоє поряд та чудовий час, проведений на терасі елітного ресторану за вишуканим столиком, що точно запам‘ятається своєю оригінальністю та довершеністю.
Або ж простора вітальня, веселі усмішки, вечірка з друзями та келихами шампанського, що стоять на незмінно приголомшливій моделі «Scintilla».

І не важливо, де саме буде розташовуватись столик, елегантні плавні лінії у поєднанні з чітким та стійким конусом ніжки доповнить будь-який інтер‘єр, зробить дизайн кухні, вітальні чи зали ресторану цілісним, довершеним та унікальним.

Модель «Scintilla» насправді особлива - тільки дерево і нічого зайвого!

На перший погляд, столик виглядає зовсім повітряно, тендітно та невагомо через простір, що створює неординарна ніжка. Проте, мусимо Вас запевнити - матеріали з натурального дерева ясена у поєднанні з кількома шарами якісного, сертифікованого італійського лаку роблять модель «Scintilla» надстійкою до зовнішніх пошкоджень.

Розміри моделі та колір тонування може змінюватись відповідно до Ваших потреб та побажань, а наші креативні майстри компанії MASIO зроблять Ваш побут комфортним та безперечно ексклюзивним.

Даний стіл виготовляється під замовлення - термін виконання до 25 календарних днів.
Столи лофт ОПЛАТА Шаблон
Столи лофт ДОСТАВКА Шаблон

Столи лофт ОПЛАТА Шаблон

  • Оплата на карту або рахунок ФОП
  • Готівкою
  • Банківським переказом на IBAN
Детальніше про оформлення замовлення читайте тут →

Столи лофт ДОСТАВКА Шаблон

Кур’єрською службою MASIO, безкоштовно по Рівному*
  • Службою “Нова Пошта”
  • Габаритні замовлення (наприклад розкладний стіл у зборі) - попутними вантажами доставка додому, ціна як правило до 1000 грн.
  • Самовивіз зі складу у м. Рівне
Вас також можуть зацікавити стільці